O nama
Obratite nam se

Imperial Crown Industrial Co., Limited


Adresa: No.18 West Zhongyuan Road, Wuyi županije, Jinhua Ctiy, provincije Zhejiang, Kina

Telefon / Whatsapp: 0086-18258931050

Skype: melon510

Email: crownmedical@aliyun.com ,

Info@hugehomecare.com

Dom > O nama


IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO. LIMITED se fokusirala na proizvode za ličnu negu i medicinsku rehabilitaciju više od 10 godina u Kini. Počeli smo kao mala operacija, ali sada smo postali jedan od vodećih dobavljača u industriji medicinskih proizvoda u Kini.


Danas je IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED jedan od vrhunskih proizvođača kvalitetnih proizvoda za kućnu negu i medicinske rehabilitacije, kao što su: hodačke palice, štapovi, hodalice, invalidska kolica, stolice za lift, komode, podignute WC stolice, Sigurnosna šipka za kadu, ručica za pomoćno ležanje, ortopedska jastučnica, alat za dohvat, baštenski alat itd.


IMG_2225.JPG


Kao profesionalni proizvodi za kućnu njegu, globalni snabdevač u šipkama, šipkama, hodnicima, invalidskim kolicima, stolicama za lift, komodama, podignutim WC stolicama, tuš kabinom, sigurnosnom šankom za kupatilo, ručkom za pomoćno ležaje, ortopedskom jastukom, alatkom za doziranje, baštenskim alatom i drugim proizvodima , IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED ima za cilj da stvori najudobniji srećni život za kupce širom svijeta!


3113464728_1044786415.jpg


IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED Proizvodi obuhvataju sljedeće:


1, hodačke palice

2, Stezači

3, hodalice

4, Invalidska kolica

5, stolice za dizanje

6, Komode

7, podignuto kupatilo za WC

8, Tuš stolica

9, Sigurnosne šipke

10, ručica za pomoćno ležanje

11, Ortopedski jastuk

12, dostignuće alata

13, Baštenski alat

14, Slobodno vremeProizvodimo proizvode rehabilitacije širokom spektru kompanija širom sveta, od velikih multinacionalnih organizacija do malih pojedinačnih kompanija.


Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Na taj način naši proizvodi ispunjavaju najviše zahteve kvaliteta kako je propisano u ISO9001, SGS, CE, FDA smernicama i naš strog sistem kontrole kvaliteta.


Walker

Walker


Naše tržište prodaje je:


Južna Azija 5%

Južna Evropa 10%

Sjeverna Evropa 10%

Centralna Amerika 7%

Zapadna Evropa 10%

Istočna Azija 5%

Mid East 8%

Okeanija 5%

Afrika 5%

Jugoistočna Azija 8%

Istočna Evropa 10%

južna amerika 7%

sjeverna amerika 10%


stolica za tuširanje

stolica za tuširanje sa ručkom

stolica za tuširanje sa ručkom


Osim naših postojećih proizvoda, IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED također proizvodi proizvode prema crtežima ili uzorcima naših kupaca. Kvalitet proizvoda kontrolišemo kritično za svaki korak tokom proizvodnje od prilagođenih dijelova do gotovih proizvoda. Nudimo tehničku podršku koja nije ništa drugo.


Konačno, iskreno pozdravljamo trgovce u svetu da dođu da razgovaraju o saradnji!


Upit
Imperial Crown Industrial Co., Limited
Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na sales@crownaid.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.
Copyright © Imperial Crown Industrial Co., Limited Sva prava pridržana.